Auto 24/7 Zeichen

Auto 24/7

  • APP : Auto 24/7
  • Anforderungen : Android
  • Hersteller : Home
  • Kategorie : Reisen & Lokales

Auto 24/7 Download(APKPure)

Auto 24/7 Download(Google Play)

Auto 24/7

Auto 24/7 ZeichenEen ongeval komt nooit gelegen en altijd onverwacht. Het is net op die momenten dat Ethias er is om u het leven makkelijker te maken. Dankzij de mobiele applicatie "Auto 24/7" stuurt u snel en eenvoudig uw schadeaangifte van een auto- of motorongeval door met uw smartphone. Bovendien staat u op elk moment in contact met uw Ethias-adviseur en blijft u op de hoogte van de laatste nieuwtjes uit de verzekeringswereld.
De mogelijkheden van "Auto 24/7" in een notendop:

AANGIFTE VAN EEN SCHADEGEVAL
U neemt zelf foto’s van de schade aan uw voertuig en vult het aangifteformulier in via deze gebruiksvriendelijke app. Uw dossier wordt onmiddellijk aangemaakt met het oog op een snelle en correcte schadeafhandeling.

- Ontdek ons netwerk van erkende herstellers!

Laat de schade aan uw voertuig in het kader van uw omniumverzekering herstellen met een verlaagde of zelfs zonder vrijstelling. Raadpleeg snel onze lijst van erkende herstellers voor een garagist bij u in de buurt.

- Carglass, uw autoruit nog nooit zo snel hersteld!

U hebt een sterretje in uw voorruit of uw volledige ruit is aan vervanging toe? Als u gekozen hebt voor één van onze omniumformules volstaat één telefoontje naar Carglass. Leg zelf uw afspraak vast wanneer u dit het beste past en bespaar op die manier heel wat tijd.


HULP NODIG?
In geval van nood heeft u alle nuttige telefoonnummers van hulp- en bijstandsdiensten bij de hand. De dichtstbijzijnde Ethias-kantoren worden overzichtelijk in kaart gebracht en via één toets op uw iPhone legt u zelf een afspraak vast in uw favoriete Ethias-kantoor of vraagt u om teruggebeld te worden op het moment dat u dit het beste uitkomt. Uw Ethias-adviseurs zijn dichterbij dan ooit tevoren!


BLIJF OP DE HOOGTE VAN DE LAATSTE NIEUWTJESU dient deze app niet enkel te gebruiken bij een ongeval. Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in het kader van de Ethias Auto, Motor en Assistance en ontvang op regelmatige tijdstippen handige tips die u later misschien van pas zullen komen.

Kommentar hinterlassen

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert